Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز ، محمد جامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس از آغاز طرح مهندس کارآموز برای اولین بار در سطح کشور در این استان خبر داد و گفت: این طرح به شکل پایلوت برای فارغ‌التحصیلان هفت رشته مهندسی زیرمجموعه سازمان نظام مهندسی از ٢٠ خرداد جاری اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد جامعی افزود: امکانات سخت افزاری برای اجرای این طرح در سطح گسترده و جنوب کشور نیز در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فراهم است.

وی با بیان اینکه امکان شرکت برای تمام فارغ‌التحصیلان هفت رشته زیرمجموعه نظام مهندسی در این طرح وجود دارد، عنوان کرد: دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته‌های مهندسی از هر دانشگاه کشور که تحصیلات دانشگاهی خود را به اتمام رسانده‌اند، می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

به گفته رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس، فارغ‌التحصیلان رشته‌های معماری، شهرسازی، عمران، تاسیسات مکانیکی، نقشه برداری، حمل و نقل و ترافیک و تاسیسات برقی می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

جامعی با یادآوری این موضوع که تنها متولی آموزش‌های مهارتی در وزارت علوم دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای است، گفت: در حال خرید تجهیزات تکمیلی برای آغاز هر چه سریعتر این طرح هستیم.

وی با تصریح بر اینکه اگر این طرح موفق اجرا شود در سایر استان‌ها عملی خواهد شد و برعکس، تاکید کرد که با جدیت این موضوع در سازمان نظام مهندسی استان دنبال شود، چرا که دانشگاه نباید تنها محلی برای آموزش و پژوهش صرف باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس همچنین با بیان اینکه بخش خصوصی تقبل کرده تجهیز کارگاره‌ها را بر عهده بگیرد، تصریح کرد: آمادگی داریم سرفصل‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در هفت رشته زیر مجموعه نظام مهندسی توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بازنگری شوند.

سید مرتضی سیف‌زاده، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در نظام مهندسی اجازه سه سال کارآموزی جهت اخذ پروانه اشتغال به افراد فارغ‌التحصیل داده شده است، گفت: پس از سپری شدن دوره سه ساله، مهندسان کارآموز با شرکت در آزمون‌های سراسری مراحل ارتقا را طی می‌کنند.

وی ادامه داد: قانون دو راه برای کارآموزی پیش‌بینی کرده بود یکی توسط شرکت‌ها و دیگری یکی هم از طریق شهادت مهندسین دارای پایه یک جهت اثبات کارآموزی سه ساله، اما از آنجا که برخی فارغ‌التحصیلان توانایی لازم برای ورود به این حرفه را نداشتند و دانش آن‌ها در سطحی نبود که نظام مهندسی آن‌ها را بپذیرد، لذا سازمان نظام مهندسی فارس کار پایلوت این طرح را بر عهده گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس تاکید کرد که آموزش‌هایی که در این طرح به مهندسان داده می‌شود آکادمی نیست بلکه کاربردی است.

انتهای پیام/ب

آغاز طرح پایلوت مهندس کارآموز از ٢٠ خرداد در فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 6095139

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • اعزام نخستین گروه حجاج عمره از ۳ استان جنوبی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور