Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس مازندران در سامانه فارس من به وجود ابهامات و نواقص در سامانه صدور مجوزهای دامی مازندران  انتقاد داشته و خواستار پیگیری آن از سوی خبرنگار فارس شدند.

برای پیگیری این موضوع با مسؤول نظام مهندسی کشاورزی مازندران گفت‌وگو کردیم.

کاوه جعفری‌خورشیدی با اشاره به فعالیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از سال ۱۳۸۰ اظهار کرد: نزدیک به ۱۸ سال از زمان فعالیت این مجموعه می‌گذرد، قوانین و مقررات موجود در سازمان از مرکز برای اجرا به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اعلام اینکه در حال حاضر نزدیک به ۳۰ مرکز و شعبه نظام مهندسی کشاورزی داریم که بر برآیند صدور مجوزها نظارت دارند، افزود: پنج شعبه نظام مهندسی که دومین دوره انتخابات را برگزار کردند و فعالیت آنها ۶ ساله است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران خاطر نشان کرد: مراکز ما مراحل تشریفات صدور مجوز را انجام می‌دهند، ایجاد مراکز زمینه دسترسی افراد به شعبات و مراکز نظام مهندسی را راحت‌تر کرده است در حال حاضر نزدیک به چندین سال است که فعالیت از طریق دو سامانه انجام می‌شود که یکی از سامانه‌ها تحت عنوان پنجره واحد بوده و سامانه دیگر تحت عنوان سامانه سان‌کا که همه فعالیت‌ها مربوط به اعضا، مراکز و فعالیت صدور مجوز را انجام می‌دهد.

وی با اعلام اینکه همه فعالیت‌ها ما به صورت الکترونیکی است، گفت: پرونده فیزیکی را در سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان مازندان حذف کردیم، ناظران و بازرسان خود جهاد کشاورزی بر کلیه روندها اشراف داشته ومورد بررسی قرار می‌دهند.

جعفری‌خورشیدی ادامه داد: با مراکزی که ایجاد کردیم فرایند صدور مجوزها باید به صورت مستند انجام شود، نظارت‌های سازمانی انجام شده و میزان انحرافی که ممکن است از سوی کارشناسان انجام شود را به صورت جدی کاهش می‌دهد.

وی یادآور شد: کمیته بدوی انتظامی بررسی تخلفات اعضا سازمان نظام مهندسی را  در دستور کار خویش داشته این کمیته هر نوع انحرافی که در آئین‌نامه، دستورالعمل و مقررات وجود داشته و ممکن است کارشناس سهل‌انگاری در این حوزه انجام دهد را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران درباره موارد مطرح شده مخاطبان فارس من، اظهار کرد: گزارشی در اردیبهشت ماه سال جاری در اختیار سازمان نظام مهندسی استان مازندران قرار گرفته و پیرو این نامه در تاریخ ۲۲/ ۵/ ۹۹ طی نامه‌ای به سازمان اعلام شده که برخی ابهامات و نواقصی در سامانه صدور مجوزهای دامی وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: در نامه اول مواردی از ابهامات  در شهرهای چالوس، ساری، بابل، آمل و محمودآباد ابهاماتی وجود داشته که در این نامه این موارد ذکر شده که در کدام نقطه چه فرایندی صورت گرفته و به استناد نامه‌ای که معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی برای ما ارسال کرده مکابتاتی با مسؤولان مراکز در این شهرها انجام دادیم.

جعفری‌خورشیدی ادامه داد: به صورت جداگانه به مسؤولان مراکز در شهرها نامه‌ای ارسال کرده و به آنها اعلام کردیم که مستندات خودشان را برای رفع ابهام در اختیار سازمان قرار دهند.

وی یادآور شد: پاسخ نامه این مسئله را در تاریخ ۲۸ آبان‌ماه ۹۹ خطاب به صادر کننده نامه معاونت بهبود تولیدات دامی استان مازندران نوشتیم و مراکز خدمات کشاورزی ما شامل مسؤولان شهرهای ساری، آمل، بابل و سوادکوه دفاعیات خودشان را ارسال کردند و ما در پاسخ نامه نوشتیم که در صورت عدم کفایت پاسخ داده شده توسط مسؤولان مراکز مراتب را اعلام کنند تا در کمیته بدوی انتظامی را مورد بررسی قرار دهیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران یادآور شد: مواردی که مطرح شده ابهامات و نواقص بوده و به معنی تخلف نیست،ما مواردی که از طریق سامانه بارگزاری شده به استناد کارگزاری‌ها پروانه‌ای صادر ابهاماتی وجود داشته و تشخیص تخلف با کمیته بدوی و انتظامی است و در نهایت رای صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: در مدت یک سال گذشته یک مورد از این ابهامات در ارتباط با یکی از اعضای شورای نظام مهندسی که رئیس وقت بوده و چون در مقام رئیس سازمان حضور داشتند، صلاحیت بررسی آن باید در کمیته عالی انتظامی مورد بررسی قرار می‌گرفت که در دور روز گذشته پاسخ عالی انتظامی دریافت شده و اعلام کردند که همه جوانب را مورد بررسی قرار داده و رای بر برائت آن داده شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران خاطر نشان کرد: آنچه که وجود دارد ابهامات بوده و در حال حاضر هم به صورت مرتب در حال دریافت گزارش هستیم و اگر موارد تخلفی وجود داشته باشد مسیر ابطال پروانه‌های صادر شده را هم پیگیری می‌کنیم.

به گزارش فارس، مخاطبان سامانه فارس من اعلام کردند که بر اساس بررسی‌های به عمل آمده در سازمان نظام مهندسی کشاورزی موارد ابهام‌آمیزی در صدور مجوزهای دامی وجود دارد که همین موضوع باعث ایجاد تخلف و رانت در مجموعه شده است.

در کنار این موضوع، بسیاری از بهره‌برداران واقعی برای تمدید مجوزهای خویش دچار مشکل شده و از طرفی عده‌ای هم به ناحق به دلیل ارتباطی که با مجموعه عوامل داشتند از خدمات تعیین شده در قانون به صورت بیشتر برخودار شده و زمینه ایجاد رانت در این مجموعه فراهم شده است.

ارائه گزارش کارشناسی غیرقانونی تبدیل یک واحد مرغ تخمگذار به مرغ گوشتی در شهرستان بابل

صدور گواهی فعالیت واحد پرورش غیرمجاز بلدرچین در دفتر خدمات دامپروری شهرستان بابل

صدور کارت شناسایی پروا بندی بره در روستای پائین گلما شهرستان ساری

ارائه پیشرفت فیزیکی غیرواقعی برای یک مجموعه در روستای ولاآغوز ساری

صدور مجوز دامی در اراضی شالیزار ، سید محله، کلاگر محله، زرین آباد، سوته،عیسی خندق، روستای کچب آمل، روستای احمد چالی پی بابل و شهرستان محمودآباد

صدور مجوز تأسیس مرغ بومی در شهرستان ساری روستای مولا در حالی که صدور پروانه تأسیس مرغداری در مازندران ممنوع است.

تغییر نام مرغ گوشتی ۶۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان بابل

اینها نمونه‌هایی از تخلفات انجام شده در نظام مهندسی کشاورزی است که انجام شده است.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی نظام مهندسی مازندران ساری نظام مهندسی کشاورزی جعفری خورشیدی صدور مجوز دامی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران مورد بررسی قرار وجود داشته صدور مجوز فارس من نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران