Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت‌الله زمانی‌فرد سه شنبه در گفت‌وگو با ایرنا ابراز داشت: فارس باعنوان سومین حرم اهل بیت (ع) شناخته می‌شود و طرح برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور برگرفته از اسناد بالادستی، بیانیه گام دوم انقلاب، نقشه مهندسی فرهنگی کشور و سیاست های فرهنگی استان فارس، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های کلی خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح دارای یک چشم‌انداز، ۹ راهبرد و ۹۷ عنوان کلی اقدامات است، ابراز داشت: شورای فرهنگ عمومی فارس بر آن است با دریافت نظرات مردم، صاحب‌نظران، نخبگان و دستگاه‌های متولی استان این طرح را تکمیل سازد و پس از آن، با همکاری دستگاه‌های فرهنگی برنامه پنج‌ساله فرهنگی را تدوین کند.

رئیس دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فارس در معرفی راهبردهای ۹گانه این طرح گفت: راهبرد اول به حوزه معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی‌ایرانی باز می‌گردد، در این راهبرد نهادینه‌سازی و ارتقای فرهنگ، شعور معنوی و وجدان اخلاقی باعنوان جهت‌دهنده همه حرکت‌ها و فعالیت‌های فردی و اجتماعی، نظام حقوقی اسلام و سبک زندگی اسلامی‌ایرانی در زمینه‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی و حکومتی با تمسک به قرآن و عترت و تبیین، ترویج، تقویت و ساماندهی شعائر الهی، نمادها و آیینهای اسلامی‌ایرانی در مقابل سبک زندگی غربی بررسی می‌شود.

وی خانواده متعالی را عنوان راهبرد دوم این طرح برشمرد و گفت: ایمن‌سازی، تقویت و تعالی بنیان نهاد خانواده و افزایش نرخ باروری کل و ارتقای آن متناسب با آموزه‌های اسلامی و اقتضائات راهبردی، همچنین تبیین و بازتعریف هویت قدسی نظام خانواده اسلامی‌ایرانی و نقش آن در کمال آفرینی و نهادینه کردن ارزشهای اصیل دینی از محورهای اصلی این بعد از نقشه مهندسی فرهنگی فارس است.

زمانی فرد اظهار داشت: دیگر راهبرد این طرح مربوط به اتحاد ملی و انسجام اسلامی است که در آن، اهداف تقویت هویت اسلامی‌ایرانی، ایجاد روحیه امید، اعتماد اجتماعی، مشارکت فراگیر و نظام‌مند و ظرفیت‌سازی و فرهنگسازی برای رفع موانع فرهنگی، ساختاری و رفتاری در نهاد خانواده، قانونگرایی و احساس امنیت عمومی در نظر گرفته شده است.

وی راهبرد بعدی این طرح را فرهنگ اقتصاد مقاومتی برشمرد و ابراز داشت: در این زمینه طراحی و استقرار الگوی اسلامی اخلاق و فرهنگ کار و رفتاراقتصادی دولت و مردم در عرصه تولید انبوه و باکیفیت، توزیع عدالت محور، مصرف به‌اندازه و بی‌اسراف و مناسبات مدیریتی خردمندانه در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و متفاوت با الگوی نظام سرمایه‌داری در دستور کار است.

به گفته زمانی فرد، تحقق عدالت همه‌جانبه به‌منزله یکی از راهبردهای اساسی در زمینه مبارزه با مظاهر فقر، فساد و تبعیض شناخته می‌شود و در این طرح جایگاهی ویژه دارد؛ از همین رو در این حوزه به موضوعاتی همچون تبیین مفهوم عدالت و تعیین شاخصهای عدالت بر مبنای عقلانیت دینی، نگاه عادلانه به همه مناطق استان، تقویت فرهنگ عدالتخواهی و گسترش فرهنگ مبارزه با فساد اقتصادی و پیشگیری از رانت اطلاعاتی پرداخته می‌شود.  

رئیس دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فارس ترویج و تقویت هنر متعهد را از راهبردهای دیگر نقشه مهندسی فرهنگی برشمرد و بیان کرد: در این حوزه نیز نهادینه‌سازی هنر انقلابی، متعهد و تعالی‌بخش همچنین بهره‌گیری از ظرفیت هنر در تحکیم فرهنگ اسلامی- ایرانی و گفتمان انقلاب اسلامی مبتنی بر بیانات امام خمینی و مقام معظم رهبری اهمیت دارد.

وی در ادامه به ضرورت ایجاد و توسعه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در قالب راهبرد هفتم اشاره کرد و افزود: در این زمینه، راهبری فعال جنگ نرم و مقابله با تفکرات انحرافی و ارتقای مؤلفه‌های قدرت نرم نظام اسلامی با بازنگری اهداف و کارکردهای فرهنگی نظام مبتنی بر نقشه مهندسی فرهنگی استان در دستور کار است.

رئیس دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فارس انقلاب و جهاد علمی را سنگ بنای یک انقلاب علمی و زمینه دستیابی به مرزهای دانش، تولید علم و بازآفرینی نظام فکری دانست و این راهبرد را تقویت‌بخش جریان پژوهش و تولید علم به‌ویژه علوم انسانی و اجتماعی مبتنی بر جهانبینی اسلامی دانست که منجر به ارتقای جایگاه علمی استان با توجه به نقشه جامع علمی کشور خواهد شد.

وی در راهبرد نهم به حوزه مردمسالاری دینی اشاره کرد و ابراز داشت: مهم‌ترین هدف این راهبرد حاکم‌کردن منطق راهبری و مدیریت اسلامی بر نظام تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در استان است.

رئیس دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فارس اظهار کرد: این شورا امید دارد که با همکاری همه کارشناسان و نخبگان دلسوز فرهنگی، به برنامه‌های فاخر، کارا، الگو، در شأن انقلاب اسلامی و در تراز استان انقلابی فارس دست یابد؛ از همین رو از فرهختگان دعوت می‌شود نظرات خود را درباره راهبردهای ۹گانه یادشده تا ۱۵ آبان ۹۹ به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و یا آدرس پست الکترونیکی به نشانی: shorayefarhang.fars@farhangmail.ir  ارسال کنند.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شیراز فارس شورای فرهنگ عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شیراز فارس اخبار کنکور نقشه مهندسی فرهنگی اسلامی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است

به گزارش خبرنگار مهر، استان چهارمحال و بختیاری سال‌ها دچار مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های اقتصادی و اشتغال بود که همین امر در زمینه اشتغال نیز تأثیرگذار بود.

اما در سال‌های اخیر شاهد تحرک در زمینه اقتصادی در استان چهارمحال و بختیاری هستیم، مسئله‌ای که توانسته کمی از رنج بیکاری در استان کم کرده و باعث شده است استانی محروم چون این استان را در عرصه‌های کشوری و حتی بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته باشد و درصدد جذب سرمایه‌گذار و توسعه زیرساخت‌ها برآید.

اتفاقات خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری رقم خورده است

محمدکاظم منزوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سال‌های گذشته در زمینه سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی چهارمحال و بختیاری اتفاقات خوبی رقم خورده است.

وی افزود: سیاست استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی به ویژه در سفر اول و دوم رئیس جمهور، پیشنهاد تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین برای استفاده از ظرفیت‌های مشرک استانی و از همه مهم‌تر سیاست توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی در چهارمحال و بختیاری ظرفیتی شده است برای اینکه سرمایه‌گذاران در این استان حضور پیدا کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سرمایه‌گذاران بر اساس نقشه راهی که در سرمایه‌گذاری استان تدوین شده است، اقدام به سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی می‌کنند.

زنجیره فولاد و نساجی مورد توجه قرار گرفته است

منزوی عنوان کرد: در زنجیره‌های راهبردی چهارمحال و بختیاری، زنجیره بادام، آبزیان و گیاهان دارویی در بخش کشاورزی مورد توجه قرار گرفت، خوشبختانه نقشه راه زنجیره بادام آماده شده، همچنین سیاست‌های کلی همراهی در زنجیره آبزیان به وقوع پیوست، کما اینکه یکی از واحدهای تولیدی استان زنجیره ارتباطی خود در زمینه آبزیان را کامل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت چهارمحال و بختیاری، زنجیره فولاد و زنجیره نساجی مورد توجه قرار گرفته است ضمن اینکه اقبال بسیار خوبی در توسعه شهرک‌های صنعتی استان وجود دارد و تقریباً بیش از ۸۰ درصد زمین‌های قابل واگذاری در شهرک‌های متقاضی محور استان به سرمایه‌گذار واگذار شده و نتیجه این تلاش توسعه بیش از ۵۰۰ طرح صنعتی است که بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: نکته مهم ورود هلدینگ‌ها به استان است، با پیگیری‌های بسیاری که انجام شد، چندین هلدینگ بزرگ سرمایه‌گذاری وارد استان شدند که نتایج خوبی به دنبال داشت.

حضور هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی در استان چهارمحال و بختیاری

منزوی بیان کرد: در سفر دوم رئیس جمهور بسیاری از اعلام آمادگی‌ها از سوی هلدینگ‌ها تبدیل به امضای تفاهم‎نامه شد و الان در حال تبدیل به انعقاد قرارداد است.

وی تاکید کرد: یکی از این طرح‌های بزرگ در چهارمحال و بختیاری پتروشیمی بروجن است که پس از سال‌ها راه‌اندازی می‌شود، همچنین شرکت پالایش زاگرس توسط صندوق بیمه روستایی و عشایری و بخش خصوصی راه‌اندازی شد، شرکت پگاه با تعریف ۹ پروژه توانست در قالب سرمایه‌گذاری حدود ۲ همت را وارد استان کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح توسعه پتروشیمی لردگان مورد توجه چندین هلدینگ قرار گرفته است و در دست بررسی است، طرح دامپروری ۳ هزار رأسی هلدینگ شستا در استان کامل شده و طرح واگذاری کشتارگاه جونقان به صندوق بازنشستگی کشوری در مرحله نهایی قرار دارد.

منزوی یادآور شد: پنج پروژه مهم شرکت شیر خشک پگاه باعث افزایش ظرفیت دریافت شیر این شرکت از ۱۰۰ تن به ۳۵۰ تن، تولید کره، تولید روغن، تولید شیر مایع مادران و احداث سردخانه می‌شود، این طرح‌ها جز پروژه‌های مهمی هستند که امسال یا نهایتاً سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افزود: کماکان در حال مذاکره با هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری ازجمله هواپیمایی ماهان، سازمان اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) و دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای ورود به صنعت چهارمحال و بختیاری هستیم.

تلاش می‌شود استعدادهای استان به اطلاع سرمایه‌گذاران رسانده شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تلاش داریم تا استعدادهای سرمایه‌گذاری استان را به اطلاع سرمایه‌گذاران برسانیم.

منزوی عنوان کرد: در کنار سرمایه‌گذاری‌های ذکر شده در بخش صنعت و کشاورزی، استان در حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز پیشرفت قابل ملاحظه‌ای کرده است، با تغییر فرمان گردشگری به سمت بوم‌گردی و گردشگری‌های خاص همچون طبیعت‌گردی، گردشگری روستایی، عشایری، سلامت و ورزشی، برای اولین بار مباحث مربوط به این حوزه نفس تازه‌ای کشید و با استقبال بسیار خوب مردم محلی روبرو شد.

وی خاطرنشان کرد: نقش گردشگری روستایی و عشایری در توسعه اقتصاد و بهبود معیشت جوامع محلی بسیار پُر رنگ است و می‌تواند در توسعه استان چهارمحال و بختیاری مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ورود به هدایت درست تسهیلات بانکی تسهیل‌گرانی که برای کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد برکت کار می‌کنند، جز سیاست‌های اساسی برای توسعه اقتصادی مناطق محروم بوده که ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بسیار خوبی را در بحث منابع طبیعی شهرستان‌های استان به ظهور رسانه است.

طرح‌های کشاورزی جهت توسعه مناطق محروم در دستورکار است

منزوی بیان کرد: در بسیاری از مناطق محروم در استان چهارمحال و بختیاری، استعداد ایجاد صنعت وجود ندارد، بنابراین برای توسعه این مناطق یا باید در قالب طرح‌های کشاورزی همچون پروژه‌هایی مثل جهش تولید در دیمزارها که مهم‌ترین آن در زنجیره گیاهان دارویی در دست بررسی است، ورود کنیم و یا به واسطه مناطق زیبای گردشگری و پتانسیل‌های صنایع دستی که وجود دارد، بتوانیم توسعه متوازنی را در شهرستان‌های محروم استان ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: حوزه دیگری که سال‌های قبل بسیار روی آن کار شد، بخش شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان چهارمحال و بختیاری است که خوشبختانه با تکمیل سخت‌افزاری پارک علم و فناوری، امکان واگذاری زمین‌های اطراف پارک به وجود آمد و برای اولین بار توانستیم شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را به این ساختمان انتقال دهیم، همچنین فازهای توسعه‌ای جدیدی برای آن‌ها تعریف شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین در زمینی در شهرک صنعتی شهرکرد پردیس پارک علم و فناوری استان تأسیس شد تا فناورانی که به مرحله تولید می‌رسند بتوانند مورد حمایت قرار گیرند و سریعاً دانش را به تولید تبدیل کنند.

منزوی تصریح کرد: در حال حاضر حوزه علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری، حوزه بسیار فعالی است و آمادگی دارد تا با سرمایه‌گذاران مشارکت کند.

وی افزود: تعدادی از فناوران استان چهارمحال و بختیاری به حدی از قدرت جهت سرمایه‌گذاری رسیده‌اند که خود زمین مورد نیاز واحد تولیدی را خریداری کرده و اقدام به راه‌اندازی شرکت و تولید کرده‌اند.

کد خبر 6094104

دیگر خبرها

  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند