Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمد خرم در جلسه دیدار با فعالان اقتصادی فارس که در اتاق بازرگانی فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت ساخت و ساز در کشور گفت: در حال حاضر برای صنعت ساختمان در دنیا هفتمین مرحله رشد در نظر گرفته شده است که کشور‌های پیشرفته دنیا در مرحله ششم و کشور ما در نسل سوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: نسل اول با بهره گیری از سنگ و گل، نسل دوم فلز و چوب و طراحی روی پوست، نسل سوم بهره گیری از طرح و محاسبه و مصالح پیش ساخته، نسل چهارم صنعتی سازی ساختمان‌ها، نسل پنجم ساختمان‌های هوشمند، نسل ششم ساختمان سبز با انرژی صفر و نسل هفتم استفاده ترکیبی از دانش و تکنولوژی‌ها نوظهور است که پایلوت نسل هفتم در دنیا در حال اجراست.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور اضافه کرد: کشور ما در نسل پیش از صنعتی سازی قرار دارد و در این زمینه هم اینک زیر ۵ درصد ساختمان‌های کشور ما صنعتی ساز است درحالی که میانگین این آمار در دنیا ۴۰ درصد صنعتی سازی ساختمان است.

خرم با پیش‌بینی آینده صنعت ساختمان عنوان کرد: در حوزه صنعت دنیا روند متفاوتی دارد، اما ما در کشور همچنان درنسل سوم مانده‌ایم و متاسفانه هیچ اراده‌ای در کشور برای ایجاد تحول در زمینه صنعت ساختمان وجود ندارد، اما باور داریم بخش خصوصی فعال در این زمینه در کشور باید یک قدم جلوتر از بهانه‌ها و موانع گام بردارند.

او افزود: یکی از بخش‌های مورد توجه ما آموزش مهارتی فارق التحصیلان دانشگاه‌ها است که در چندسال اخیر اقدام شایسته‌ای در این زمینه در کشور انجام نشده و ما برای سال ۱۴۰۰ در حال برنامه ریزی برای برگزاری برنامه‌های آموزشی مهارتی با شش دستگاه مرتبط از جمله سازمان فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علمی کاربردی، آزمایشگاه فنی مکانیک خاک، استاندارد، سازمان شهرداری‌ها و دهداری‌ها و سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور هستیم تا مشکلات صنعت ساختمان کشور را به حداقل برسانیم.

خرم بیان کرد: بر این اساس ۵۰۰ کارگاه مجهز در کشور و ۵ هزار مربی در حوزه آموزش مهارتی صنعت ساختمان کشور فعال خواهند شد و این یک اتفاق خوب در این حوزه در کشور خواهد بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خاطرنشان کرد: در حوزه ساختمان سازی کارفرما انتخاب کننده است و جای خالی بیمه تضمین کیفیت محسوس بود که برای حل مشکلات در این زمینه نیز درهفته آینده شرکت کارگزاری بیمه تضمین کیفیت را در این سازمان مستقر می‌کنیم و باور داریم راه‌اندازی این بیمه بسیاری از مشکلات صنعت ساختمان را رفع می‌کند.

خرم با بیان اینکه راه‌اندازی توسعه کشور از مسیر توجه و فعالیت صنعت ساختمان می‌گذرد، عنوان کرد: در چندسال اخیر ما سالانه ۳۰۰ هزار پروانه ساختمان صادر کرده‌ایم که این میزان نسبت به سال‌های قبل از آن کاهش داشته درحالی که توانایی و ظرفیت ساختمان سازی در کشور تا سالانه بیش از یک میلیون واحد نیز وجود دارد.

مرتضی سیف زاده، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس نیز در این جلسه گفت: این سازمان در استان فارس بالغ بر حدود ۳۵ هزار عضو دارد که خدمات سازمان نظام مهندسی در ۲۶ دفتر نمایندگی در استان ارائه می‌شود.

او افزود: در حال حاضر این سازمان پروژه‌های خوبی را در کشور واستان درحال اجرا دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه فارس از استان‌های توانمند در حوزه تولیدات کالا‌های مرتبط با صنعت ساختمان است، گفت: فارس در کلان یکی از استان‌های با ظرفیت بالا و تاثیر گذار در تولیدات مرتبط با صنعت ساختمان از جمله سیمان، کاشی و سرامیک و سنگ است.

جمال رازقی بیان کرد: فارس در حوزه صنعت ساختمان با برخورداری از نیروی انسانی متخصص یکی از استان‌های منحصر به فرد است که این نیروی انسانی می‌تواند زمینه ساز انجام پروژه‌های با ظرفیت بالا در کشور و خارج از کشور باشد.

او افزود: همچنین با فعال بودن ۹ واحد سیمان در استان فارس، این استان در حوزه تولید سیمان جز استان‌های برتر تولید کننده در کشور است.

رازقی اظهار کرد: در حوزه معادن سنگ نیز در کشور رتبه اول، در حوزه کاشی و سرامیک رتبه سوم کشور، در حوزه فولاد و خاک نسوز نیز در کشور جایگاه خوبی در کشور داریم که همه این‌ها فرصت‌های این استان برای رونق بیشتر صنعت ساختمان است.

رئیس اتاق بازرگانی فارس، با تاکید بر وابستگی بزرگ صنعت ساختمان به پتانسیل‌های فارس، ادامه داد: با توجه به وجود کارخانه‌ها و واحد‌های استان، هر چه حوزه مسکن رونق داشته باشد وضعیت فارس به لحاظ تولید و تولید ثروت مناسب‌تر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی کشور بیمه تضمین کیفیت اتاق بازرگانی فارس سازمان نظام مهندسی صنعت ساختمان ساختمان کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، میثم لطیفی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، درباره ممنوعیت دریافت هدیه برای کارکنان دولت، اظهار داشت: بخشنامه‌ای از طرف دفتر سلامت اداری و فرهنگی سازمان اداری و استخدامی کشور به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که بر اساس آن، دریافت هرگونه هدیه برای کارکنان دولت، ممنوع است؛ امیدواریم با این کار، سلامت اداری، افزایش و فساد، کاهش پیدا کند.

لطیفی تصریح کرد: ۱۴ اردیبهشت، آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش برگزار می‌شود؛ در این آزمون، پس از ۱۰ سال، ۱۹۱۱۲ تن در رشته مشاوره تحصیلی برای دانش‌آموزان ـ امور تربیتی و سبک زندگی، مربیان سلامت و مربیان تربیت بدنی ـ جذب خواهیم داشت؛ ۱۰ سال بود که این مجوز داده نشده بود.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هزار تن برای این آزمون، ثبت نام کرده‌اند و جهاد دانشگاهی، آن را برگزار می‌کند، گفت: امیدواریم تا نیمه خرداد، نتایج آزمون اعلام شود و اول مهر، این افراد در دستگاه‌های اجرایی مشغول به کار شوند.   لطیفی اظهار داشت: این کار، تدبیر و دستور رهبر معظم انقلاب بود که برای کیفیت‌بخشی، مربیان پرورشی را در آموزش و پروش، جذب کنیم.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، درباره استخدام سرایداران یا نیرو‌های خدماتی در مدارس با عنوان بابای مدرسه، تصریح کرد: در این زمینه قرار بود که تأمین اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه مشخص شود؛ ما در سقف تأمین اعتبار، کمک می‌کنیم و مدارسی که جمعیت بیشتری دارند و در مناطق محرومند، در اولویت هستند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور