Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس با تشریح برنامه‌های این برای بزرگداشت روز مهندس گفت:توجه به اصول مهندسی در همه زمینه‌ها خصوصا حوزه ساختمان، کمک به اقتصاد و ارتقاء شاخص‌های اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی است.

وی افزود:اکنون زمینه برای توسعه و ارتقاء کمی و کیفی تعاملات بین دستگاهی خصوصا در حوزه مهندسی عمران و ساختمان، در استان فارس فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجتبی زوربخش یکی از اقدامات مهم در بزرگداشت روز مهندس را کمک مومنانه، برشمرد و گفت: رونمایی از کارت رفاهی مهندسان که اعضا و کارکنان این سازمان را در بر می‌گیرد، افزایش ۲ برابری پوشش بیمه‌ای اعضا، تهیه کارت رفاهی ویژه اصحاب رسانه براساس تفاهمی که با استانداری فارس انجام شد و رونمایی از اپلیکیشن تقویم دیجیتال، از برنامه‌های مد نظر خواهد بود.
زوربخش، تقویم دیجیتال را گامی برای حمایت از حفاظت محیط زیست و کاهش آسیب‌های ناشی از تهیه سررسید و تقویم‌های کاغذی و همچنین تلاشی برای روزآمد کردن اپلیکیشن‌های تقویم داخلی دانست و گفت: یکی از اقدامات مهم این سازمان، ایجاد بستر‌های هم‌افزایی با سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها نظیر بسیج مهندسین بوده است.
او با اشاره به اعلام آمادگی سازمان نظام مهندسی فارس برای ارتقاء کیفی اجرای طرح نهضت ملی مسکن، گفت: زمین‌هایی شناسایی و در سایت سازمان اطلاع رسانی شده تا شهرک مهندسین که دارای مولفه‌های ساخت و ساز اصولی است به عنوان یک الگو از ساختمانسازی کیفی، احداث شود.
زوربخش با بیان اینکه مهمترین بخش از سرمایه هر خانوار ایرانی، مسکن است، گفت: داشتن یک خانه ایمن و دارای بالاترین شاخص‌های کیفی، علاوه بر حمایت از سرمایه خانوار، آسایش روانی را در افراد و جامعه ایجاد کرده و تحکیم خواهد بخشید؛ قطعا توجه به ساخت و ساز اصولی و منطبق بر اصول مهندسی، کمک به تقویت اقتصاد فردی، اجتماعی و ملی است.
زوربخش گفت: در بخش شفاف سازی، تمام اطلاعات مربوط به اقدامات این سازمان در وب‌سایت بارگذاری شده و در معرض دید اعضا و مردم قرار دارد.
وی افزود: برای ارتقای شهر مهندسان تلاش شده ارتباط میان سازمانی شکل بگیرد و مهندسان، مشاوره تخصصی به سایر سازمان‌ها ارائه ده. د.
زوربخش با تاکید بر لزوم توجه به بافت تاریخی شیراز نیز عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی فارس آمادگی کاملی برای همکاری در احیای بافت تاریخی شیراز را در مباحث مختلف طراحی و اجرا و نظارت، دارد و به حتم، این سازمان نگاه ویژه‌تری به بافت و میراث تاریخی استان و خصوصا شهر شیراز دارد.
وی ادامه داد: توجه به استفاده از خرد جمعی و استفاده از نظر مسئولان و مهندسان جوان نیز در اولویت سازمان قرار دارد و یک هیئت مشورتی از دوره هیئت مدیره چهارم شکل گرفته است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس گفت: این سازمان در هفت رشته تخصصی فعال است و ۹۲ هزار و ۲۲۹ عضو دارد که ۱۵ هزار و ۷۴۸ نفر از این اعضا، دارای پروانه هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام مهندسی فارس سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • اماکن تاریخی فارس در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) تعطیل است
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود